Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Φουρέιρα: Τη δικαίωσε το δικαστήριο

Το πρωί της Τετάρτης εκδικάστηκε η αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η Universal Music εναντίον της Minos- EMI και της Ελένης Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν εμφανίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, Θεόδωρο Μαντά.

Αφορμή για τη δικαστική αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο εταιρείες στάθηκε η θορυβώδης μετεγγραφή της Ελένης από τη Universal στη Minos, καθώς η πρώτη δεν αναγνωρίζει επισήμως το απαλλακτικό που έχει στα χέρια της η τραγουδίστρια, το οποίο όμως φέρει τη σφραγίδα της εταιρείας αλλά και του πρώην (πλέον) διευθυντή της!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόφαση του δικαστηρίου δικαίωσε την πλευρά της Φουρέιρα, ενώ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια στις 23 Ιανουαρίου του 2012.

Ο δικηγόρος της Ελένης Φουρέιρα μίλησε αποκλειστικά στο Yupi μετά την εκδίκαση της υπόθεσης: «Η πλευρά της κυρίας Φουρέιρα είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της δίκης, αφού η απόφαση του δικαστηρίου με πλήρη αιτιολογία απέρριψε στο σύνολό της την αίτηση της εταιρείας Universal να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία επί της ουσίας θα απαγορευόταν κάθε περαιτέρω δραστηριότητα της Ελένης Φουρέιρα, τόσο σε επίπεδο δισκογραφικής παραγωγής όσο και στο επίπεδο της καλλιτεχνικής της διαδρομής. Θεωρούμε ότι η απόφαση του δικαστηρίου ικανοποιεί τόσο την επιλογή και την εξαιρετική πορεία της Ελένης Φουρέιρα όσο και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αφού διασφαλίζει στον καλλιτέχνη τη δυνατότητα να συνεχίσει απρόσκοπτα την καλλιτεχνική του διαδρομή».

ΠΗΓΗ: Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου