Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Καραβάτου: Πλησιάζει ο γάμος


Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται αυτό το διάστημα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Παρουσιάστρια και ηθοποιός θα παντρευτούν στα τέλη του καλοκαιριού και τρέχουν, για να κανονίσουν όλα τα «τυπικά» του θέματος.

Το πολύ αγαπημένο ζευγάρι προγραμματίζει να ενωθεί με τα δεσμά του πολιτικού γάμου κάπου στα τέλη του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», οι δυο τους έχουν ήδη ανακοινώσει την αγγελία του γάμου τους στις εφημερίδες «Εστία» και «Αυγή».

Επιθυμία και των δύο είναι να κάνουν μια κλειστή τελετή. Αυτό το διάστημα πάντως, ψάχνουν τους μάρτυρες της πράξης, που θα υπογράψουν για την επικύρωση του πολιτικού γάμου. Βλέπετε οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και το ζευγάρι δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν.

Σε δύο μήνες από τώρα, παρουσιάστρια και ηθοποιός περιμένουν και τον καρπό του έρωτά τους, με αποτέλεσμα το σπίτι τους να είναι άνω κάτω, αφού προετοιμάζονται ώστε να υποδεχθούν την κορούλα τους.

Στις αρχές Αυγούστου πάντως, Κατερίνα και Κρατερός θα φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές (10 ημέρες περίπου) σε κοντινό -κατά πάσα πιθανότητα-προορισμό, για να μην κουραστεί η παρουσιάστρια, λόγω της κατάστασής της.

ΠΗΓΗ: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου