Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Το κυνήγι της Μενεγάκη στο Αιγαίο!


Στην Κάρυστο (και όχι στην Άνδρο, όπως αναφέρεται λανθασμένα σήμερα σε εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού) ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον 25χρονο αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο, και τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, για να συναντήσει τη μητέρα της, Ζέτα, η οποία βρίσκεται στην Εύβοια από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ως γνωστόν, η διάσημη παρουσιάστρια έχει αγοράσει διαμερίσματα στην περιοχή μπροστά στη θάλασσα και επισκέπτεται κάθε χρόνο το συγκεκριμένο μέρος με την οικογένειά της, επιλέγοντας όμως να κολυμπήσει σε απομακρυσμένες παραλίες. Όσο για τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, δεν μπόρεσε να τη συνοδεύσει, καθώς έπρεπε να βρίσκεται στην οικολογική ξενοδοχειακή του μονάδα στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε στην Αθήνα μαζί με τις δύο της κόρες το απόγευμα της Τρίτης, ενώ λίγες ώρες μετά επέστρεψε και ο αδελφός της, αφού ο ίδιος προτίμησε να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο με την παρέα του.

Αυτές τις ημέρες, η 41χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τους στενούς της συνεργάτες, συζητώντας για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν την επόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ: yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου