Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κανίβαλος δολοφόνησε και έφαγε άνθρωπο



Ως «εξαιρετικά επικίνδυνο» είχε χαρακτηριστεί ο Peter Bryan, όσο ήταν έγκλειστος στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Belmarsh, όπου επιτέθηκε σε ένα συγκρατούμενό του και αφού του έσπασε το κρανίο με απανωτά χτυπήματα στο πάτωμα, έφαγε τον εγκέφαλό του.


Ο άντρας, είχε καταδικαστεί επειδή είχε επιτεθεί θανάσιμα σε δύο άτομα. Κατά την παραμονή του σε σωφρονιστικά ιδρύματα διαπιστώθηκε ότι έπασχε από σχιζοφρένεια και για αυτό μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα υψίστης ασφαλείας.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Rampton, όπου και παρέμεινε για οχτώ χρόνια. Μόλις, όμως, σταμάτησε να βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση ο άντρας βρήκε την ευκαιρία και επιτέθηκε σε ένα φίλο του, ονόματι Brian Cherry.
Αφού τον δολοφόνησε ο άντρας έφαγε τον εγκέφαλό του ενώ στους αστυνομικούς που τον πλησίασαν σοκαρισμένοι είπε χαρακτηριστικά ότι το γεύμα του ήταν νοστιμότατο.
Όμως, οι φρικιαστικές πράξεις του Bryan δε σταματούν εδώ. Κατά την παραμονή του στο ψυχιατρικό ίδρυμα Broadmoor ο άντρας εξομολογήθηκε στο γιατρό που τον παρακολουθούσε ότι δέκα μόλις μέρες μετά τη δολοφονία του συγκρατούμενού του σκότωσε κι έναν άλλο φίλο του.
Μάλιστα, στο δικαστήριο χθες, ο άντρας παραδέχτηκε ότι και η τελευταία του δολοφονία έγινε για να μπορέσει να φάει και πάλι ανθρώπινο κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου