Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μηνύσαν τη μητέρα τους επειδή δεν τους αγόραζε παιχνίδια!




Συνήθως τα παιδιά ξεσπούν σε κλάματα, όταν οι γονείς τους δεν τους παίρνουν τα παιχνίδια που θέλουν ή δεν τους αρέσει η κάρτα που έλαβαν για δώρο γενεθλίων... Σίγουρα όμως δεν κάνουν μήνυση τους γονείς τους για κάτι τέτοιο!


Η Kimberly Garrity συναντήθηκε στα δικαστήρια με τα ίδια της τα παιδιά, αφού της καταλόγισαν ότι ήταν κακή μητέρα γι΄αυτούς. Η Kathryn και ο Steven, 20 και 23 ετών σήμερα αντίστοιχα, προσέλαβαν τρεις δικηγόρους για την υπόθεση, ένας εκ των οποίων είναι ο πατέρας τους.
Στη μήνυση τους ανάφεραν ότι η γυναίκα παρέλειψε να πάει την κόρη της σε ένα σόου, ενώ απείλησε το γιο της ότι θα καλέσει στην αστυνομία, εάν... δεν έβαζε τη ζώνη του! Φυσικά το δικαστήριο δεν καταδίκασε τη μητέρα θεωρώντας ότι η συμπεριφορά της δεν ήταν υπερβολική ή επικίνδυνη.
Ο γιος της Garrity ανέφερε επίσης ότι η μητέρα του δεν του έστειλε την κατάλληλη κάρτα γενεθλίων, καθώς ο φάκελος... δεν περιείχε χρήματα μέσα του.
Από τη μεριά της η μητέρα κατηγόρησε τον πρώην άντρα της ότι προσπαθεί να την εκδικηθεί πείθοντας τα παιδιά τους να κάνουν κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου