Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Άλις Κούπερ: «Η Lady Gaga είναι ο θηλυκός εαυτός μου»



«Η Lady Gaga είναι ο θηλυκός Άλις Κούπερ» δήλωσε ο θρύλος της ροκ μουσικής, Άλις Κούπερ, για την 25χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια.


«Το έχει σίγουρα» πρόσθεσε ο 63χρονος καλλιτέχνης. Παρόλο που ο καθένας ασχολείται με διαφορετικό είδος μουσικής, φαίνεται να μοιράζονται την ίδια θεατρικότητα και εκκεντρικότητα τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και πάνω στη μουσική σκηνή. Αξίζει να αναφερθεί ότι τις περισσότερες φορές, ο Άλις Κούπερ εμφανίζεται στις συναυλίες με τον βόα του στους ώμους, ενώ στο παρελθόν  είχε κρεμαστεί με σκοινί, για τις ανάγκες του σόου του. Παράλληλα, η Lady Gaga, η οποία δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα τόσο παρακινδυνευμένες εμφανίσεις, παρουσιάστηκε πέρυσι στα Μουσικά Βραβεία MTV  φορώντας φόρεμα από ωμό κρέας, ενώ φέτος ως το αντρικό alter ego της, Jo Calderone.
«Δημιούργησε έναν χαρακτήρα με το όνομα Lady Gaga κι έγραψε τραγούδια για τη Lady Gaga, όπως κι εγώ γράφω για τον Άλις» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος μετράει πάνω από σαράντα χρόνια καριέρας στη μουσική σκηνή. «Αλλά όταν την συναντάς εκτός σκηνής, δεν έχει καμία σχέση με αυτό το άτομο, όπως ούτε κι εγώ» συνέχισε.
Στις 13 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το «Welcome 2 My Nightmare», μια συνέχεια του πετυχημένου σόλο άλμπουμ του διάσημου ρόκερ, που βγήκε για πρώτη φορά το 1975.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου