Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Σύζυγος βαμπίρ έπινε το αίμα της γυναίκας του για 3 χρόνια!




Η Deepa Ahirwar, μια 22χρονη γυναίκα από την περιοχή Madhya Pradesh της Ινδίας, πρόσφατα κατηγόρησε τον σύζυγό της για την κατανάλωση του αίματος της σε τακτική βάση, για τα τελευταία τρία χρόνια.

Αν και ακούγεται σαν ιστορία μιας φθηνής ταινίας με βαμπίρ, η νεαρή Deepa ορκίζεται ότι λέει την αλήθεια, και ακόμη φέρει και τα σημάδια στο σώμα της για να το αποδείξει.

Αυτή και ο σύζυγός της, Mahesh Ahirwar, αγρότης, παντρεύτηκαν το 2007, στο χωριό Shikarpura. Λίγους μήνες αργότερα, άρχισε το στράγγισμα του αίματος από τις φλέβες της, το άδειασμα του περιεχομένου της σύριγγας σε ένα άδειο ποτήρι και την πόση του περιεχομένου. Απείλησε ότι θα της κάνει τρομερά πράγματα εάν τολμούσε να πει σε κανέναν για αυτή τη συνήθειά του, και έτσι αυτή κράτησε το μυστικό αυτό για περίπου τρία χρόνια.

Ο Mahesh ισχυρίστηκε ότι πίνοντας το αίμα της συζύγου του κρατιόταν δυνατός και ενίσχυε τον ανδρισμό του, έτσι δεν είχε σταματήσει να παίζει τον βρικόλακα ακόμη και όταν η Deepa ήταν έγκυος. Αφού γέννησε, πριν από επτά μήνες, άρχισε να διαμαρτύρεται για πρώτη φορά, γιατί ένιωθε αδύναμη και μερικές φορές ένιωθε ναυτία μετά από κάθε πόση αίματος. Κάθε φορά που αντιστεκόταν, ο σύζυγός της την έδερνε, και όταν δεν μπόρεσε να το αντέξει πια, έτρεξε προς τους γονείς της, οι οποίοι αφού άκουσαν την σοκαριστική ιστορία της, ειδοποίησαν τις αρχές.

Αρκετά παραδόξως, η αστυνομία δεν έλαβε δράση εναντίον του Mahesh, αλλά αργότερα όταν ο λαός της Shikarpura έμαθε την παράξενη συνήθειά του και πήρε το μέρος της Deepa αυτό οδήγησε τελικά την αστυνομία να τον κατηγορήσει για τον σωματικό βασανισμό της συζύγου του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου