Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σκλεναρίκοβα: Με το νέο αμόρε στη Σαντορίνη;


Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Κριστιάν Καρεμπέ, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα είναι ξανά ερωτευμένη!

Η 39χρονη καλλονή, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα μπορούσε να μη συνδυάσει την παραμονή της στη χώρα μας με ρομαντικές διακοπές!

Και ποιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο μέρος από τη Σαντορίνη, την οποία επέλεξε, για να ζήσει τον έρωτα της με τον νέο της αγαπημένο. Σύμφωνα με τη «Real Life», πρόκειται για αρρενωπό Γάλλο επιχειρηματία, με τον οποίο η Αντριάνα δείχνει να είναι φουλ ερωτευμένη.

Το ζευγάρι έφθασε στο νησί το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και αμέσως κατευθύνθηκε σε πολυτελή σουίτα στα Φηρά. Αν και η Τσέχα καλλονή έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους, μέχρι να βγει το διαζύγιό της, δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτά της για τον καλό της.

Οι μέρες της κύλησαν πολύ ρομαντικά, κάνοντας μασάζ στην παραλία του Περίβολου –την οποία «τίμησαν» δεόντως-, χαλαρώνοντας, απολαμβάνοντας το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Οίας, αλλά και κάνοντας βόλτες με γουρούνα σε όλο το νησί.

Αξέχαστες θα μείνουν αυτές οι διακοπές στη Σκλεναρίκοβα. Άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη για τη χώρα μας, τα νησιά μας, αλλά και το ελληνικό φαγητό. Πόσο μάλλον τώρα που όλα αυτά τα απολαμβάνει και με πολύ καλή… παρέα.

Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά; Θα δείξει... Προς το παρόν, αυτό που θέλει είναι να είναι ευτυχισμένη...

ΠΗΓΗ: tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου