Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Οι επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί σε καμπάνια για την Αθήνα! (Photos)


Οι επώνυμοι τα βγάζουν όλα και μιλούν για την πόλη τους! Η Αθήνα που τους γοητεύει, που τους συναρπάζει και που ενίοτε τους πληγώνει. Μια πρωτοβουλία του free press Lifο η οποία έχει γίνει πλέον trend και αν μη τι άλλο μας δίνει όμορφα αισθητικά αποτελέσματα.


Η ιδέα για το Naked City γεννήθηκε από τη δουλειά του Spencer Tunick. Πρόκειται για τον Αμερικανό καλλιτέχνη που δημιουργεί γιγαντιαία ταμπλό βιβάν από γυμνούς ανθρώπους σε κεντρικά σημεία των μητροπόλεων του πλανήτη. Χιλιάδες γυμνά σώματα ακίνητα, συνήθως ξαπλωμένα, δημιουργούν αλλόκοσμους σχηματισμούς στα αστικά τοπία - στην Έκτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, μπροστά στο Μουσείο «Φρίντα Κάλο» του Μέξικο Σίτι, στο Σίδνεϋ, στο Καράκας, στη Βαρκελώνη, στο Σάο Πάολο, στη Μόσχα - ένα εξελισσόμενο ινσταλέισον, που έχει γίνει σε 75 σημεία από το 1992 μέχρι σήμερα.

Γιατί το γυμνό από μόνο του δεν είναι καθόλου χυδαίο! Και αυτή η καμπάνια για την Αθήνα το αποδεικνύει. Οι επώνυμοι που φωτογραφήθηκαν γυμνοί είναι η Νάντια Μπουλέ, ο Γιώργος Καραμίχος, η Ληδία Παπαιωάννου, ο Δημήτρης Βλάχος, η Μαρία Κορινθίου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.


Νάντια ΜπουλέΓιώργος Καραμίχος


Λυδία Παπαϊωάννου


Δημήτρης Βλάχος


Μαρία ΚορινθίουΠηνελόπη Αναστασοπούλου

axortagos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου