Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Πάρκαραν το αμάξι τους μέσα σε... βανάκι




Λύση στο πρόβλημα της στάθμευσης ή απλά... πλάκα; Την απάντηση ψάχνουν στην Γερμανία μετά από ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε παρκαρισμένο μέσα σε ένα βαν!

 Οι δύο άνδρες από το Καζακστάν που φέρονται ως υπεύθυνοι φαίνεται πως δεν είχαν λεφτά ούτε για βενζίνη, ούτε για... κοτσαδόρο ώστε μεταφέρουν το ασημί Mazda 626 στην πατρίδα τους. Έτσι, αποφάσισαν να πιέσουν -κυριολεκτικά- τα πράγματα ώστε το Ι.Χ. να χωρέσει στο βαν.
 

Κι ενώ ταξίδευαν αμέριμνοι στο Bargthheide, με το αμάξι πάντα «στριμωγμένο» στο φορτηγάκι, η αστυνομία τους έκανε σήμα να σταματήσουν.

«Δεν ξέρουμε γιατί μας σταμάτησαν. Είχαμε πάρει όλα τα μέτρα ασφάλειας», είπε ο 38χρονος Konstanty Krol, ενώ ο φίλος του, Cezar Chmielewski (που έχει και το βανάκι) επεσήμανε τις «τσουχτερές» τιμές των καυσίμων, των διοδίων και των μεταφορικών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε πως η μεταφορά του αυτοκινήτου έπρεπε να γίνει με τα ενδεδειγμένα μέσα και κατέληξε: «είναι περίεργο! Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να χωρέσουν μέσα στο βαν το αμάξι, το οποίο δεν είχε ούτε μία γρατσουνιά».

Και βρήκαν τον μπελά τους γι’ αυτό οι άνθρωποι; Ε όχι! Ας μας πουν πως το έκαναν, μπας και λύσουμε το πρόβγημα του πάρκινγκ...  



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου